Bar
De kantine in het sportcentrum wordt beheerd door studenten. Cabezota is verantwoordelijk om een aantal dagen in het jaar de bardiensten te draaien. Elk lid van Cabezota draait daarom per jaar een aantal leuke bardiensten. Dit helpt de vereniging om de contributie zo laag mogelijk te houden. 

FlaBH
Eens per jaar organiseert Cabezota het Flat-beachhandaltoernooi. Dit is een vriendentoernooi, waarbij het ons doel is om niet-handballende mensen enthousiast te maken voor handbal. Dit wordt altijd als een leuke activiteit bestempeld door de deelnemers en daarom kijkt iedereen er ook naar uit.

Technische Commissie
De TC, Technische Commissie, zorgt ervoor dat alles met betrekking tot trainingen en competitie goed verloopt. Zo is de commissie verantwoordelijk voor de organisatie achter trainingen, het contact met de trainer en het communiceren van mogelijke problemen rond training of wedstrijden met leden. 

Activiteitencommissie 
Bij Cabezota doen we meer dan alleen handbal. Er worden ook activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen. De activiteitencommissie organiseert ieder jaar een aantal activiteiten voor de leden van Cabezota, zoals bowlen en Sinterklaas. 

Batavierenrace
De 'Bata' is een van de grootste studentenevenementen in het jaar. Het is een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. De batavierencommissie can Cabezota is verantwoordelijk voor de deelname van Cabezota aan de Batavierenrace. Bij Cabezota geven we niet zoveel om de eindrangschikking, maar staat het plezier voorop! Voor een team zijn minstens 26 mensen nodig. 

Tournament
Studententoernooien zijn altijd erg leuk! De toernooicommissie regelt de deename van Cabezota aan binnenlandse toernooien. Hiervoor bepaalt de commissie naar welke toernooien we gaan, regelt de reis naar de toernooien en regelt andere formaliteiten.

PR
De PR-commissie zorgt voor de promotie van Cabezota op social media. Hiervoor beheert de commissie de Facebook & Instagram van Cabezota, worden foto's gemaakt en wordt er geprobeerd sponsors te vinden. 

ICT
De website is belangrijk voor het informeren van niet-leden. De ICT commissie onderhoudt de website en zorgt er voor dat deze overzichtelijk en up-todate blijft.

CBHT
Het CBHT, Cabezota Beachhandbaltoernooi, is een toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt in Juli door de CBHT commissie. Uit het hele land komen handbalteams naar de campus om hun tentjes op te zetten en vervolgens te genieten van het 3-daags toernooi. Tijdens het weekend zijn alle leden hard nodig om te helpen waar ze kunnen en het een geweldig toernooi te maken.

GNSK
Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) wordt elk jaar georganiseerd. Studenten uit heel Nederland komen naar het toernooi om met hun team te winnen. Handbal is een van de sporten op het GNSK. De GNSK-commissie van Cabezota is verantwoordelijk voor de deelname van studenten-handballers uit Enschede aan het GNSK. Daarnaast helpen ze bij de organisatie van handbal op het GNSK, als deze in Enschede plaatsvindt.

Kas 
De kascommissie is een onafhankelijke commissie binnen Cabezota die de penningmeester controleert. Deze commissie is belangrijk voor Cabezota om te garanderen dat er verantwoordelijk met het geld van Cabezota omgegaan wordt.

Exercise
De exercise-commissie is tijdelijk in het leven geroepen om leden van Cabezota te blijven motiveren actief te blijven tijdens de COVID-19 maatregelen.